Nyheder

Administrativ medarbejder (sekretær)

Administrativ medarbejder (sekretær) til Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet

Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet

Er du god til at have mange bolde i luften, og har du erfaring fra en politisk styret eller offentlig intuition, så er jobbet som sekretær i Sekretariaterne for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet måske noget for dig. Vi tilbyder et job med en afvekslende og dynamisk hverdag og et hold engagerede og søde kolleger.

Om os

Flere frivilllige med handicap

"Kan man være besøgsven, når man har et synshandicap? Lektiehjælper, når man sidder i kørestol? Eller stå i et folkekøkken, når man har ADHD? Selvfølgelig kan man det! Selvom der fra tid til anden skal tages ekstra hensyn. Det sker desværre bare sjældent," skriver Frivilligrådets formand, Mads Roke Clausen og formanden for Det Centrale Handicapråd, Thorkild Olesen i Altinget Civilsamfund.

Danske unge europamestre i frivillighed

Danske unge ligger helt i top, når det kommer til frivilligt arbejde. Det viser en ny eurobarometer-undersøgelse, der sammenligner unges engagement på tværs af EU-landene.

Frivilligrådets formand, Mads Roke Clausen glæder sig over undersøgelsens resultat, da unges engagement er vigtigt for at bevare samfundsstrukturen, både nu og i fremtiden:

Frivilligrådets årsrapport 2017

Frivilligrådets årsrapport for 2017 er netop udkommet. Her kan du læse om Frivilligrådets faglige og økonomiske resultater, målrapportering, samt økonomi og regnskab.

Vi skal værne om de små foreninger

- Hvis Danmark skal bevare et rigt foreningsliv, er det vigtigt ikke at kvæle de frivillige i bureaukrati og konkurrence, siger Frivilligrådets formand, Mads Roke Clausen i Kristeligt Dagblad og efterlyser en mere tillidsbaseret støtte til de små foreninger.

Herudover fremhæver han den frivillige sektors evne til nyskabelse på det sociale område. De frivillige, sociale foreninger kan tilbyde en hjælp, som for eksempel ensomme eller efterladte efter selvmord ikke kan få andre steder.

Vibe Klarup takker af

Frivilligrådet 2015-2018 med Vibe Klarup i spidsen takker af og ønsker det nye Frivilligråd, der tiltræder i morgen d. 1. februar 2018 med Mads Roke Clausen som formand, held og lykke og god arbejdslyst!
Tak til Vibe Klarup og de øvrige rådsmedlemmer for indsatsen.

Her er det nye Frivilligråd

De 12 medlemmer af Frivilligrådet, der tiltræder d. 1. februar er nu på plads. De otte af medlemmerne er blevet besat efter et direkte valg blandt frivillige organisationer, ministeren har udpeget formanden og et medlem og KL og FriSe har hver indstillet et medlem.

Det nye Frivilligråds formand, Mads Roke Clausen, glæder sig over den brede sammensætning af rådet:
”Der er med det nye råd et rigtig godt fundament til en stærk vision for, hvordan vi skaber bedre rammer og vilkår, og en styrket stemme til den frivillige verden.”

Rådets medlemmer

Sider