Nyhed

Nyt medlem af Frivilligrådet

Jessy Mikkelsen fra Startlinjen er nyt medlem af Frivilligrådet. Hun overtager pladsen efter Mirka Mozer, der har valgt at forlade rådet i forbindelse med et jobskifte.

Marts måned har budt på udskiftning i Frivilligrådet, hvor Jessy Mikkelsen fra Startlinjen har overtaget Mirka Mozers plads.

Frivilligrådets formand Anna Bjerre udtaler:

”Jeg er rigtig glad for, at Jessy har sagt ja til at blive en del af Frivilligrådet – og ønsker hende et varmt velkommen. Jessy bringer en masse solid erfaring og ekspertise med sig fra den frivillige sociale sektor, som jeg er sikker på vil bidrage meget til rådets fremtidige arbejde.”

Samtidig takker formanden Mirka Mozer for sin store indsats i rådet:

”Jeg vil gerne takke Mirka for hendes indsats for Frivilligrådet. Hun har altid været en stærk stemme for de frivillige sociale organisationer og har bidraget konstruktivt til debatterne. Samtidigt har hun været en god rådskollega over årene.”

Mirka Mozer udtræder efter eget ønske af Frivilligrådet i forbindelse med, at hun for nylig fik nyt job som generalsekretær i Dansk Folkehjælp.

Processen for valget af det nye rådsmedlem har fulgt suppleantlisten fra valget til Frivilligrådet sidste år. Her blev Jessy Mikkelsen valgt som 1. suppleant til Frivilligrådet for de mindre organisationer.