Ledige stillinger

Administrativ medarbejder (sekretær) til sekretariaterne for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet

Sekretariaterne for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet søger en administrativ medarbejder (sekretær) til at hjælpe os med at komme videre i vores sammenflytningsproces og være en del af kernen i vores daglige drift.

Om os

Vi er to mindre sekretariater med en fælles ledelse, som betjener både Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet. Vi flyttede sammen i efteråret 2016 og er i gang med at udvikle vores samarbejde. De fleste medarbejdere er ansat i et af de to sekretariater, og andre er ansat i tværgående funktioner. Vi bor i Bredgade i indre København. Vi tilbyder et uformelt og afvekslende arbejdsmiljø med fagligt engagerede kolleger.

Dine arbejdsopgaver

Din stilling vil være på tværs af begge sekretariater, og du skal indgå i et team sammen med vores anden administrative medarbejder. I vil have et tæt samarbejde, men separate ansvarsområder.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Betjening af vores to formænd i forhold til deres aktiviteter, dvs. kalenderstyring, arrangementskoordination, forberedelse af rejser, materiale mv.
 • Betjening af sekretariatschefen, fx kalenderstyring, arrangementskoordinering og vedligeholdelse af vores styringskort, der er helt centralt for vores opgaveløsning.
 • Varetage en superbrugerfunktion i forhold til officepakken, herunder være kontakt til vores eksterne it-leverandører.
 • I samarbejde med kollegaer udarbejde en fælles personalehåndbog for de to sekretariater, som blandt andet beskriver centrale arbejdsgange og rollefordeling. Det vil være dit ansvar at sørge for, at den er opdateret.
 • Sørge for afregning for udlæg for sekretariaternes medarbejdere i RejsUd.
 • Om dig

  Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra et råd eller en statslig organisation, så du ved, hvordan vi arbejder fx i forhold til indkøbsaftaler, rejseafregning osv. Det vigtigste er dog, at du har lyst til at være med i den proces for udvikling af et styrket samarbejde mellem de to sekretariater, som vi er i gang med.

  Derudover ser vi gerne, at du:

 • Er god til at holde overblikket – også selvom du får mange mails og bliver stillet mange spørgsmål.
 • Er venlig og imødekommende; du er tit den første man møder, når man henvender sig til os.
 • Er god til at afslutte opgaver – og hvis du ikke selv kan, så har du et forslag til, hvordan det skal ske.
 • Ikke er bange for it. Du behøver ikke at være ekspert, men du skal sammen med vores student arbejde for, at vores hverdag fungerer på it-siden.
 • Om stillingen

  Den ugentlige arbejdstid er 30 timer ugentligt fordelt over alle hverdage. Vi har flextid. Dine løn- og ansættelsesvilkår følger OAO’s fællesoverenskomst og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/stat.

  Sådan søger du

  Ansøgningsfristen er 21. august med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal sende din motiverede ansøgning sammen med relevante eksamenspapirer til sekretær Gitte Wind Lystrup (gwl@dch.dk).

  Vi forventer at holde samtale 28. og 29. august.

  Hvis du vil vide mere

  Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Ulrik Kampmann, tlf. 20 71 80 30 eller souschef Margrethe Nabe-Nielsen, tlf. 61 96 00 04.