Nyhed

Kickoff af Frivilligrådets nationale partnerskab om unge uden for job og uddannelse

Få indsigt i kommende nationalt partnerskab om unge uden for job og uddannelse og hør oplæg om målgruppen og virksomme indsatser set fra forskellige vinkler, når Frivilligrådet inviterer til digital kickoff.

Arbejder du med indsatser i civilsamfundet, det private eller det offentlige, som gør en forskel for unge mellem 15 og 24 år, der står uden for job og uddannelse?

Har du gode erfaringer med at invitere dem ind i fællesskaberne, eller er du stødt på udfordringer, når du har forsøgt at hjælpe unge fra målgruppen videre?

Så vil Frivilligrådet gerne invitere til digitalt kickoff på Det nationale partnerskab om unge uden for job og uddannelse den 13. april kl. 11.30-12.30.

Her vil formand for Frivilligrådet Anna Bjerre fortælle om projektet og det kommende partnerskab, ligesom der vil være oplæg om målgruppen og virksomme indsatser set fra forskellige vinkler.

Kickoff er desuden en mulighed for at høre mere om de næste skridt i projektet, hvordan man efterfølgende kan komme med input til projektet og vise interesse for de næste skridt frem mod partnerskabet.

Astrid Læssø vil lede os igennem programmet og stille de skarpe spørgsmål på dagen.

Læs mere om projektet her: https://frivilligraadet.dk/nyheder/frivilligraadet-spidsen-nyt-projekt-om-unge-uden-job-uddannelse

Læs mere om programmet, som løbende bliver opdateret, og tilmeld dig her: https://www.conferencemanager.dk/ungeudenforjoboguddannelse

Sidste tilmeldingsfrist er onsdag d. 12. april kl. 23.00.

Ved spørgsmål kontakt Frivilligrådets sekretariat på info@frivilligraadet.dk eller 33 93 52 93.