Nyhed

Digitalt netværksmøde for lokale frivilligråd Tema: Skab synlighed om din sag

Så er det blevet tid til endnu et digitalt netværksmøde for alle lokale frivilligrådsmedlemmer. Mødet afholdes torsdag d. 2. september kl. 16-18 på Zoom.

Mødet er en mulighed for at dele erfaringer med frivilligrådsmedlemmer fra andre frivilligråd og blive inspireret til at udvikle arbejdet i dit frivilligråd.

Denne gang er temaet: Skab synlighed om din sag. Dette tema har været efterspurgt på de seneste møder og er en af de ting, som vi ofte har snakket om, men hvor vi måske har svært ved at knække koden. Frivilligrådets spørgeskemaundersøgelse fra sidste år viste, at synlighed var en af de ting, som havde fyldt meget i 2020, og at der fortsat er et stort ønske om at udbrede kendskabet til frivilligrådene. Derfor sætter vi nu spot på synligheden.

Programmet: Vi starter ud med et inspirationsoplæg om, hvad I som lokale frivilligråd kan gøre for at skabe synlighed om jeres sag både over for politikere og frivillige organisationer. Derefter skal I selv i arbejdstøjet både via gruppearbejde på mødet, men også hjemme i jeres frivilligråd.

Afslutningsvist vil vi benytte mødet til at få jeres inputs til efterårets aktiviteter for lokale frivilligråd. Glæd jer – vi har spændende ting i ærmet.

Praktiske oplysninger

Dato: Torsdag d. 2. september 2021 kl. 16.00-18.00

Sted: Digital deltagelse via online-link

Frist for tilmelding: Tirsdag d. 31. august 2021

Tilmeld dig her


Hvem kan deltage?

Netværksmødet er gratis og åbent for alle, der er medlemmer af et lokalt frivilligråd.

Hvad får du ud af at deltage?

På mødet får du mulighed for at møde frivilligrådsmedlemmer fra landets mange lokale frivilligråd. Der vil være rig mulighed for at dele erfaringer, blive klogere på andre frivilligråds arbejde samt få ny inspiration, som du kan bringe ind i dit frivilligråd.

Sådan deltager du i det digitale netværksmøde: Du får dagen før mødet tilsendt et link samt nærmere informationer på den mail, som du har oplyst. Du tilgår mødet via en computer eller tablet med adgang til internettet og bruger det tilsendte link.

Facilitator: Ninna Henriksen er ansat i sekretariatet for det nationale frivilligråd, og hun vil facilitere mødet. Ninna er projektleder for Frivilligrådets arbejde med at skabe en tættere kobling mellem den nationale og lokale frivillighed bl.a. ved at understøtte lokale frivilligråd i deres arbejde.

Oplægsholder: Sarah Borger er kommunikationsmedarbejder i Frivilligrådet samt freelancer inden for kommunikationsløsninger til NGO’er. Hun er uddannet kommunikatør og har de sidste mange år arbejdet i NGO-verdenen.

Spørgsmål?

Kontakt os på info@frivilligraadet.dk eller tlf. 33 93 52 93