Nyhed

Endelig: Nu kan vi afholde fysiske netværksmøder igen

Efter lang tid med digitale møder er det nu endelig blevet muligt igen at samles til fysiske møder. Derfor inviterer Frivilligrådet alle lokale frivilligråd til tre fysiske netværksmøder fordelt rundt i landet.

I Danmark har vi 37 lokale frivilligråd fordelt i hele landet. Rådene arbejder hver især for at skabe gode rammer og vilkår for frivilligheden lokalt. På trods af lokale forskelle på rådene, så er der stadig stor gevinst ved at mødes på tværs. Frivilligrådet vil derfor gerne give de lokale frivilligråd en mulighed for at mødes med andre, som arbejder for den samme sag, så I kan dele jereserfaringer, successer og udfordringer. 
 
Vi inviterer derfor til tre fysiske netværksmøder fordelt rundt i landet. På programmet er bl.a. en kort orientering fra Frivilligrådet om vores aktuelle arbejdsområder samt mulighed for, at de lokale frivilligråd kan komme med input til Frivilligrådet ud fra, hvad I oplever lokalt. 
 
"En meget stor del af det frivillige sociale arbejde sker ude lokalt. Derfor er det for mig vigtigt, at vi i Frivilligrådet kan bruge de lokale frivilligråd til at få en viden om, hvad der rører sig rundt om i landet," siger Anna Bjerre, Formand for Frivilligrådet
 
En stor del af tiden på netværksmøderne er desuden afsat til, at deltagerne kan udveksle erfaringer og sparre om de ting, som de enten oplever udfordringer med eller har haft succes med. Hvilke emner, der skal tages op, er op til deltagerne selv. 
 
"Det er vigtigt for os, at de lokale frivilligråd selv byder ind med, hvad de gerne vil snakke om. De kender bedst selv til, hvad der fylder for dem lige nu. Hvad enten det er genåbningen efter corona, samarbejdet med kommunen, rekruttering af frivillige eller noget helt andet, så tror jeg på, at det er rigtig rart at snakke med ens rådskollegaer i de omkringliggende kommuner, for mon ikke de også oplever nogle af de samme ting," siger Anna Bjerre. 
 
Møderne afholdes på: 
•    Comwell Rebild Bakker i Skørping tirsdag d. 12. oktober kl. 17.00-20.00
•    Legoland Hotel og Conference i Billund onsdag d. 13. oktober kl. 17.00-20.00
•    Scandic i Ringsted onsdag d. 27. oktober kl. 17.00-20.00
 
Er du medlem af et lokalt frivilligråd, så kan du tilmelde dig et af møderne via nedenstående links: 
•    Rebild: https://www.tilmeld.dk/netvaerksmoederebild 
•    Billund: https://www.tilmeld.dk/netvaerksmoedebillund 
•    Ringsted: https://www.tilmeld.dk/netvaerksmoederingsted 
 
Læs mere om de lokale frivilligråd her