Nyhed

Frivilligrådet afholder konference

Frivilligrådet inviterer til konference om lokale frivilligråd.

Som vores formand, Mads Roke Clausen, siger, skaber frivillighed sammenhængskraft. Frivillighed er en uvurderlig gevinst for vores samfund. Det er en fremstrakt hånd for fællesskabet og for udsatte mennesker. Men for at de frivillige indsatser fortsat kan trives, er vi nødt til at styrke den lokale opbakning til frivilligheden – det sker igennem dit lokale frivilligråd.


Derfor inviterer Frivilligrådet landets frivilligrådsmedlemmer og kommunale frivilligkonsulenter m.fl. til en dag med oplæg og workshops på Hotel Park i Middelfart, hvor vi går på opdagelse i den virkelighed, I oplever, og det potentiale, vi sammen skal udnytte i fremtiden, så håndsrækningen når ud til flest muligt.

HOTEL PARK MIDDELFART
TIRSDAG D. 22. OKTOBER KL. 9.30-16.00
PRIS: 200,- PR. DELTAGER

TILMELD DIG KONFERENCEN HER

Konferencen hedder “Lokale frivilligråd i dag og i morgen” og er en unik mulighed for at blive inspireret, udveksle erfaringer og blive klogere på frivilligrådenes potentialer, roller og opgaver. Adskillige aktører vil dagen igennem give oplæg, heriblandt Frivilligrådets formand, Mads Roke Clausen, Borgmester i Faaborg-Midtfyn kommune, Hans Stavnsager, frivilligkonsulent Marie-Louise Alleslev fra Faaborg-Midtfyn Kommune og frivilligrådsformænd fra udvalgte kommuner – og så byder vi på workshops, hvor du kan få sparring og input til arbejdet i netop dit lokale frivilligråd.

PROGRAM OG UDDYBENDE BESKRIVELSER AF WORKSHOPS FINDER DU PÅ TILMELDINGSSIDEN.

Arrangementet er primært for frivilligrådsmedlemmer og kommunale frivilligkonsulenter, men kender du en ildsjæl, der kunne se muligheder i at starte et lokalt frivilligråd i dit lokalområde, så tøv endelig ikke med at tage vedkommende under armen. Konferencen vil nemlig være et solidt startskud for nyoprettede og kommende frivilligråd såvel som inspirerende for allerede etablerede frivilligråd.

Videresend gerne invitationen til øvrige frivilligrådsmedlemmer i dit frivilligråd eller kommunale medarbejdere, som arbejder med frivilligt socialt arbejde.

Praktiske oplysninger
Tid: Tirsdag d. 22. oktober 2019 kl. 9.30-16.00
Sted: Hotel Park Middelfart, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
Deltagergebyr: 200,- pr. deltager. Pladser er efter først til mølle-princippet.
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 27. september 2019
OBS! Tilmelding er bindende, og billetter refunderes ikke, men forhindres du i at deltage, er du velkommen til at sende en anden.
Yderligere oplysninger: Kontakt os på info@frivilligraadet.dk eller tlf. 40 11 54 92