Nyhed

Frivilligrådets hjemmeside opdateret: Nyt indhold og flere funktioner

Frivilligrådets hjemmeside er den 2. juni 2020 blevet opdateret. Sitet lever nu i endnu højere grad end tidligere op til tidens tendenser og krav i forhold til indhold, funktioner og tilgængelighed.

Bærbar computer viser forsiden af Frivilligrådets hjemmeside.

Frivilligrådet er sat i verden for, at alle de mange frivillige har de bedste betingelser og vilkår for at hjælpe. For at sikre, at det er simpelt at finde nyheder og relevant information om frivilligt socialt arbejde og civilsamfundet på Frivilligrådets hjemmeside, er den blevet opdateret og moderniseret.

Den nye hjemmeside, som lever op til lov om tilgængelighed, har blandt andet fået opdateret forsiden med et dynamisk udtryk, hvor besøgende kan se de seneste nyheder fra Frivilligrådet, mens der bl.a. også er henvisninger til rådets projekter og formandens seneste aktivitet på Twitter.

Besøgende fra presse- og kommunikationsverdenen kan hente Frivilligrådets logo og pressebilleder i det nye presserum, hvor kontaktoplysninger til Frivilligrådets kommunikationsafdeling også kan findes.

Derudover er Frivilligrådets hjemmeside blevet en underside rigere, hvor der kan læses mere om det vigtige projekt med kommende anbefalinger for good governance – god ledelse – i den frivillige sociale sektor.

Siden om projektet med lokale frivilligråd er ligeledes blevet opdateret, og i forbindelse med opdateringen af Frivilligrådets hjemmeside er den nye folder ”Lokale frivilligråd – Kom godt i gang” også blevet offentliggjort. Se desuden det interaktive kort over lokale frivilligråd i de danske kommuner.

Har du ris, ros eller andre kommentarer til den nye hjemmeside, kan du sende en mail til kommunikationsmedarbejder Jonathan Hammershøi på jhf@dch.dk