Nyhed

Nu kan du tilmelde dig Frivilligrådets Digitale Årsmøde

Den 23. marts inviterer Frivilligrådet til oplæg, debat og dilemmaer om fremtidens civilsamfund. Årsmødet afholdes digitalt.

Sæt et stort kryds i kalenderen og tilmeld dig Frivilligrådets Årsmøde. Årets tema er fremtidens civilsamfund og frivillige i centrum. På dagen vil der være oplæg fra Fremtidsforsker Marianne Levinsen og formand for Frivilligrådet Mads Roke Clausen, indspark fra frivillige organisationer og dilemmaer i civilsamfundsmonopolet, der blandt andet udgøres af Mads Roke Clausen, socialordfører Camilla Fabricius (S) og Troels Boldt Rømer, landsforperson i Ungdommens Røde Kors. 

Rigtig mange frivillige og frivillige organisationer har i denne svære tid genopfundet mange aktiviteter. Med de udfordringer og muligheder som udgangspunkt er det oplagt at sætte fokus på, hvordan vi giver civilsamfundet de bedste rammer for at udvikle sig i samspil med resten af velfærdssamfundet i fremtiden. 

Praktiske informationer 
Den 23. marts 2021 – fra kl. 10.00-13.00
Årsmødet er digitalt og afholdes via Zoom
Arrangementet er gratis 
Sidste tilmelding 15. marts 

Klik her for tilmelding

Dagen byder på oplæg og indslag, paneldebat og workshops, hvor du får muligheden for at dele dine erfaringer, drømme og visioner for fremtidens frivillige sociale sektor. Det endelige program offentliggøres op til arrangementet.

Frivilligrådets Årsmøde 2021 er en unik mulighed for at blive inspireret og udveksle erfaringer med andre aktører på området.

Vi glæder os til at se dig. 

Kontakt

Helene Krogsgaard Mikkelsen

Helene Krogsgaard Mikkelsen

Specialkonsulent - Økonomi og administration

hkm@dch.dk