Nyhed

Sæt kryds i kalenderen: Webinar med ekspert-råd om lokal interessevaretagelse

En guide til og et webinar om lokal interessevaretagelse op til kommunalvalget er på trapperne til lokale frivilligråd. På webinaret giver Maria Steno, seniorrådgiver og medforfatter til ”Lokal Lobbyisme”, målrettet input og sparring til lokale frivilligråd.

Guiden og webinaret vil være en hjælp til at øge jeres lokale frivilligråds indflydelse i kommunen ind i næste valgperiode.

Webinaret afholdes på zoom d. 29. september kl. 16.30 – 18.00. Tilmeldingslink kommer snart, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

Forud for webinaret sendes en kort guide til lokal interessevaretagelse, der er specifikt målrettet lokale frivilligråd. På webinaret har I mulighed for at spørge ind til guiden samt få gode tips og råd til jeres specifikke lokale frivilligråd.

Både guide og webinar vil indeholde konkrete råd til små, mellem og større aktiviteter, så der vil være rig inspiration til alle. Rådene tager udgangspunkt i kommunalvalget d. 16. november, men vil også give masser af inspiration, der kan bruges bagefter.

Vi har brug for jeres hjælp

Har du eksempler på, hvad dit frivilligråd gjorde ved et tidligere kommunalvalg, enten før eller efter valget? Det kan være små eller større eksempler.

Så vil vi meget gerne høre fra jer. Kontakt fuldmægtig Mette Høst Mikkelsen på mhm@frivilligraadet.dk eller på tlf. 40 11 58 38. På forhånd mange tak.